Årskonferansen: ESG: Mål eller mening?

Har vi nådd et vendepunkt i hvor investeringene går? Følger investeringene mer de virksomhetene som bygger sin virksomhet på miljø og sosialt ansvar, eller er det bare unntaksvis?
Dato: 09. april 2019, 15.00 - 18.00
Tema: ESG: Mål eller mening?
Sted: Grand Hotel, møterom Hambro
Innledere: Odd Arild Grefstad, CEO, Storebrand
Runar Hollevik, CEO Norgesgruppens
Kjell Terje Ringdal, CEO RetoRingdal AS
For: Alle medlemmer og inviterte gjester
Type: Konferanse

Har vi nådd et vendepunkt i hvor investeringene går? Følger investeringene de virksomhetene som bygges på miljø og sosialt ansvar, eller er det bare unntaksvis?

Forsvinner investorene når lønnsomheten faller, eller følger de opp? Er utviklingen et ‘både – og’ mer enn ‘enten – eller’, og hvordan kan det måles?  Hva med bedriftene selv: Hvordan kommuniserer de sine mål og sin strategi, og hva skjer når mening taper for lønnsomhet?

På Styreinstituttets årskonferanse vil blant andre Storebrands konsernsef Odd Arild Grefstad og Norgesgruppens CEO Runar Hollevik, forklare og diskutere gjennomføring av investeringsvalg og bedriftens egne endringer for å nå målene innen miljø og sosialt ansvar.

Kommunikasjons- og retorikkekspert Kjell Terje Ringdal  innleder om hvordan en moderne bedrift systematisk kan bygge opp en argumentasjon om bedriftens verdier, mål og mening, og hvordan denne flyttes til ansatte og samfunnet omkring. Troverdighet er et nøkkelbegrep her.

Norsk Institutt for Styremedlemmer   Org.nr 993943657   Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo, Norge   +47 900 15 551  E-post 

© Copyright 2009 Norsk Institutt for Styremedlemmer - All rights reserved    Terms of Use    CMS: Webnodes