Nettverkskonferansen: Samfunnsansvar - Når verdiskaping er viktig

Verdens utvikling til det bedre - i stort og smått - er avhengig av et innovativt, veldrevet og ansvarlig næringsliv - sterke bedrifter, store som små. Dessverre er det slik at troverdigheten til og respekten for næringslivet er vesentlig svekket, i tillegg til at næringslivets selvrespekt også er svekket.
Dato: 09. november 2011, 11.30 - 15.00
Tema: Samfunnsansvar - Når verdiskaping er viktig
Sted: Hotell Continental, Oslo
For: Alle medlemmer og inviterte gjester
Type: Konferanse

I dette perspektivet ønsker vi å sette søkelyset på selskapenes evne og mulighet til langsiktig verdiskaping som også vil bidra til verdiskaping for samfunnet som helhet. Michael Porter sier det bl.a. slik: ”companies must reconnect company success with social progress, not as philanthropy, but as a way to achieve economic success. In other words, companies embracing social innovation will find opportunities to create new goods and services that will benefit their bottom line, as well as the consumer and the community.”

Det handler altså ikke lenger bare om å ta vare på sitt gode navn og rykte, men mer og mer om å forvalte verdier til beste for alle.

Innledning og paneldebatt med bl.a. Henrik Syse, Senior Researcher, PRIO, Terje Venold, Konsernsjef Veidekke ASA, Idar Kreutzer, konsernsjef Storebrand ASA, Olaug Svarva, adm.dir Folketrygdfondet og Grace Skaugen, styreleder Entra Eiendom/styremedlem Statoil ASA.

Påmelding til turid.solvang@styreinstitutt.no eller via nettsiden (www.styreinstitutt.no) for automatisk oppdatering av din outlook-kalender.

 PROGRAM Nettverkskonferansen 2011_v2.pdf

 

Norsk Institutt for Styremedlemmer   Org.nr 993943657   Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo, Norge   +47 900 15 551  E-post 

© Copyright 2009 Norsk Institutt for Styremedlemmer - All rights reserved    Terms of Use    CMS: Webnodes