Kommende arrangementer

For:Alle medlemmer
Sted:Grand Hotell, Oslo - Møterom Hambro
Innledere:Rita Granlund, Partner, PwC Stig Lund statsautorisert revisor og partNer, PwC Karin Bing Orgland, styreleder og leder for revisjonskomitéer Trond Berger, CFO, Schibsted ASA
Hva er de viktigste temaene på revisjonsutvalgets arbeidsplan, og når skal det behandles? Hvordan oppnå godt samarbeid med administrasjonen? Og hvilket samspill med internrevisjon og internkontroll?
For:Alle medlemmer
Sted:Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo (møterom Gerhardsen)
Innledere:Gunn Wærsted, styreleder for blant andre Telenor og Petoro, og Dag Mejdell, styreleder for Hydro og flere.  
Mandag 9. april er det klart for årsmøte for Norsk Instiutt for Styremedlemmer med påfølgende årskonferanse hvor vi sammenfatter og går videre på årets gjennomgående tema om faste og midlertidige styrekomitéer.
For:Alle medlemmer
Sted:Grand Hotel, Møterom Gerhardsen
Innledere:Hans Erik Vatne, CTO Hydro og Lars-Erik Aas, Microsoft Norge og
Hva tenker norske selskaper om digitale muligheter og trusler? Og hva gjør de? Tjenesteytende næringer var de første som både ble truet og så muligheter i digital disrupsjon, og mange har utviklet nye forretningsmodeller og nye konsepter. Men digital transformasjon berører i høyeste grad også de kapitaltunge industriene i Norge.
For:Alle medlemmer
Sted:Grand Hotel, møterom Hambro
Innledere:Per Otto Dyb, styrenestleder Veidekke m.fl., Gisele Marchand, styremedlem i Gjennsidige Forsikring, Norgesgruppen m.fl og Mette Krogsrud, Daglig leder, Korn Ferry Norway
Hva er status og erfaring fra styreevaluering i norske bedrifter? Styrene skal både bli dyktigere i det de gjør, de skal lære og de skal gjennom endringer i styret tilføres ny kompetanse.

Norsk Institutt for Styremedlemmer   Org.nr 993943657   Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo, Norge   +47 900 15 551  E-post 

© Copyright 2009 Norsk Institutt for Styremedlemmer - All rights reserved    Terms of Use    CMS: Webscape